Familietræf af Brinch/Brink i USA 2003
Min Oldefar Rasmus Petersen udvandrede med kone og 6 børn til Marinette, Wisconsin, USA i 1893. Deres 7 ende barn blev født i USA. Han havde en bror der tidligere var udvandret og min oldemor havde også en bror, samt flere fætre og kusiner, som allerede var ovre there.

De kom hjem igen i 1895. Var åbenbart ikke så begejstret for at være der. Først tog min oldefar hjem og senere kom oldemor og børnene hjem. Min farfar gik i skole i Marinette. Som årene er gået har man mistet kontakten til den Amerikanske del af familien. Min ene datter er amerikansk gift og bor i Houston, Texas, det ville jo også være rart for hende, hvis vi kunne finde nogle af familien i USA.

Endelig i April 2003 fandt jeg familien ovre there. Siden er det gået stærkt, for de er spredt over hele USA og der er mange af dem. Vi blev straks inviteret derover. I oktober 2003 tog min søn, mand og jeg til Florida, hvor man havde samlet mange familiemedlemmer, den ældste var 90 år og kom fra Minnesota.
Den ene week-end holdt vi et familietræf, hvor også min datter med mand og barn kom. Det var rigtig dejligt at møde alle de mennesker, som man var i familie med og som også var så stolte af, at være af dansk afstamning.

Ved dette familetræf mødte min søn Christian sin Amerikanske kone, som også er en Brink. Et år efter blev de gift her I Danmark - og er bosat i Georgia, USA. Se, det kan slægtsforskning også føre til, at et familetræf ender med at en Brinch gifter sig med en Brink og familen forenes igen.